Πως να αγοράζετε παιδικά ρούχα

Πως να αγοράζετε παιδικά ρούχα

Η έρευνα αγοράς για παιδικά ρούχα, είναι σαν μια τέχνη. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό από το άλλο και κάθε γονέας είναι επίσης διαφορετικός και ξεχωριστός, με ξεχωριστά γούστα για το παιδί του. Αυτό αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα και έτσι σχεδιάσαμε μια λίστα με 5 συμβουλές όσον αφορά την πρόσληψη ενός σχεδιαστή για παιδικά ρούχα. Και οι 5 συμβουλές είναι εξίσου σημαντικές – η σειρά τους δεν αντικατοπτρίζει την σημασία τους.

1) Προσέξτε και την εμφάνιση αλλά και τον σχεδιασμό

Πολλές φορές ένα σχέδιο αντιγράφεται από ένα άλλο, αλλά η αντιγραφή κάνει μπαμ ότι δεν είναι καλό ρούχο. Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, πόσο μάλλον με τα παιδικά ρούχα που υπάρχει μεγάλη πλειονότητα. Πολλοί σχεδιαστές όμως αγνοούν ένα μεγάλο μυστικό για τα παιδικά ρούχα: Την προσαρμοστικότητα του κάθε ρούχου – δηλαδή πώς κάθε ρούχο θα καθίσει σωστά πάνω στα σώματα των παιδιών. Πάντα θα πρέπει να σιγουρεύεστε ότι τα παιδικά ρούχα που διαλέγετε ταιριάζουν καλά και απόλυτα στα παιδικά σώματα.

Ακόμα και τα καλύτερα ρούχα να διαλέξετε, εαν δεν ταιριάζουν καλά και σωστά δεν θα δείχνουν ωραία.

2) Σκεφτείτε τους συνδυασμούς

Στα παιδικά ρούχα θα πρέπει να ρίξετε μεγάλο βάρος στους συνδυασμούς των ρούχων και των παιδικών σετ. Έτσι μπορεί μια μπλούζα να είναι πολύ ωραία όμως να μην έχετε με τι να την συνδυάσετε ή να χρειαστεί να αγοράσετε εξ’ολοκλήρου ένα καινούργιο σετ. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα πιο δύσκολο και εκνευριστικό από το να αγοράσετε ένα μπλουζάκι που σας άρεσε στο κατάστημα αλλά να αποδεικνύετε ότι είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστεί με ό,τι έχετε αγοράσει για το παιδί σας. Έτσι θα πρέπει να ξανά αγοράσετε παιδικά ρούχα ή κάποιο άλλο παιδικό σετ.

3) Βρείτε τα χρώματα που αρέσουν στο παιδί σας

Σίγουρο το παιδί σας θα έχει κάποιες συγκεκριμένες προτιμήσεις στα ρούχα του ιδίως σε ότι αφορά τα χρώματα και τα σχέδια . Προτιμήσετε έντονα χρώματα και χρώματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του παιδιού σας. Τα παιδικά ρούχα είναι συνήθως γεμάτα από σχέδια και χρώματα – έτσι ανάλογα με το γούστο σας αλλά και τι αρέσει στο παιδί σας, θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα το λατρέψετε. Είναι πάντα καλό και ευχάριστο να πειραματιστείτε με τα χρώματα στα παιδικά ρούχα.

4) Αγοράστε ρούχα μόνο για το τώρα

Μην κοιτάτε το μέλλον – τα παιδιά μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Αγοράστε παιδικά ρούχα μόνο για τώρα χωρίς να κοιτάτε τα χρόνια που έρχονται. Συνήθως και ειδικά στις μικρές βρεφικές ηλικίες, θα χρειαστεί να αλλάξετε ρούχα αρκετές φορές μέσα στην χρονιά καθώς το μωράκι σας μεγαλώνει και ψηλώνει. Έτσι αγοράστε φθηνά παιδικά ρούχα με γνώμονα τι σας αρέσει τώρα και τι ταιριάζει στο παιδί σας.

5) Διαβάστε blogs και ιστοσελίδες

Με το να διαβάζετε blogs και ιστοσελίδες θα ενημερώνεστε για νέα παιδικά ρούχα καθώς και τις τάσεις στα βρεφικά είδη. Έτσι θα παραμένετε μια νέα και μοδάτη μητέρα που νοιάζεται για το παιδί της να το έχει όσο πιο μοντέρνο γίνεται. Η ανάγνωση ιστοσελίδων και blogs θα ανατροφοδοτήσει την έμπνευσή σας και θα σας κάνει να δείτε την έρευνα αγοράς με άλλο μάτι. Ψάξτε για συγκεκριμένο στοιχεία ή συγκεκριμένο σετ παιδικών ρούχων και σίγουρα θα βρεθείτε μπροστά σε πολλές και αμέτρητες επιλογές. Διαβάστε άρθρα, δείτε εικόνες, δείτε παιδική μόδα και σίγουρα θα βρείτε σχέδια και παιδικά ρούχα που θα σας αρέσουν.

Μια γενική συμβουλή που μπορείτε να την ακολουθήσετε ανάλογα με την ηλικιά του παιδιού σας είναι να συμμετέχει στην αγορά των ρούχων. Εαν τα παιδιά σας είναι λίγο μεγάλα μπορούν να κοιτάνε και μόνα τους για παιδική μόδα στις διάφορες ιστοσελίδες και να σας ενημερώνουν για ό,τι τους αρέσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *