Εξοπλισμός καφέ

Εξοπλισμός καφέ

Σκέφτεστε να ανοίξετε μια καφετέρια ή ένα αναψυκτήριο; Θέλετε εν μέσω κρίσης να επενδύσετε κι εσείς, σε μια ακόμα κοινή καφετέρια;
Έχει γεμίσει ο τόπος..Ξανα σκεφτείτε το..ή επενδύστε στην καινοτομία και στην διαφορετικότητα! Φτιάξτε ένα καφέ-αναψυκτήριο διαφορετικό από όλα τα άλλα, με καινοτόμα προϊόντα εστίασης και εξοπλισμό που θα ζήλευε κάθε ανταγωνιστής σας.

Φτιάχνοντας μια απλά καφετέρια – σαν όλες αυτές που υπάρχουν δεκάδες – το μόνο που θα καταφέρνατε θα ήταν μερική τυχαία πελατεία και σιγά σιγά πελατεία που θα την κερδίζετε από τις καλές και σωστές παροχές σας.
Δημιουργώντας όμως μια καφετέρια – αναψυκτήριο με καινούργια καινοτόμα προϊόντα καθώς και ήδη υπάρχοντα(όπως ο καφές) με υψηλή ποιότητα, τότε έχετε μια σπουδαία ευκαιρία να ξεφύγετε από τον ανταγωνισμό και να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό.
Ας δούμε αναλυτικά μερικά καινοτόμα και προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα μπορούσατε να εισάγετε στο νέο κατάστημά σας.

Βαφλάκια – Μια βάφλα διαφορετική

Αντί να εισάγετε την κλασσική στρόγγυλη ή παραλληλόγραμμη βάφλα, εισάγετε ένα νέο και καινοτόμο προϊόν, τα βαφλάκια. Πρόκειται για 10 στρόγγυλα έτοιμα κομμένα βαφλάκια που μπαίνουν στο ειδικό κουτί και γαρνίρονται με πραλίνες, φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ. Σε αντίθεση με την βάφλα, τα βαφλάκια είναι το ιδανικό προϊόν για take away και για μέρη όπως πλατείες, μικρά μαγαζιά, εκδηλώσεις,κτλ όπου ο κόσμος δεν μπορεί να κάτσει στα τραπέζια για να απολαύσει μια βάφλα ή το μαγαζί δεν μπορεί να προσφέρει τραπέζια λόγω χώρου. Έτσι έρχονται τα βαφλάκια όπου είναι το ιδανικό προϊόν για take away και delivery( η βάφλα για να καταναλωθεί χρειάζεται τραπέζια – να καθίσει ο πελάτης – δεν γίνεται στο όρθιο). Τα βαφλάκια χρειάζονται την δική τους ειδική βαφλιέρα, καθώς οι βαφλιέρες που παράγουν στρόγγυλη ή παραλληλόγραμμη βάφλα δεν ταιριάζει και έχει τελείως διαφορετικές πλάκες.

Κρεπιέρες αυτόματες

Εαν θέλετε να πουλάτε στο κατάστημά σας φρέσκιες ψημμένες κρέπες, τότε καινοτομήστε και εισάγετε τα νέα μηχανήματα κρέπας πάνω κάτω. Πρόκειται για αυτόματες ηλεκτρικές κρεπιέρες που ψήνουν την κρέπα χωρίς να χρειάζεται να έχετε έναν τεχνίτη για το άνοιγμα και το ψήσιμο του φύλλου κρέπας. Έτσι κερδίζετε σε δυναμικό και δεν είστε εξαρτημένοι από τον τεχνίτη στη περίπτωση π.χ. που αρρωστήσει ή απουσιάζει για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Οι αυτόματες κρεπιέρες είναι πολύ εύκολες στην χρήση τους και βοηθάνε τον οποιονδήποτε να ανοίξει φύλλα κρέπας και να δημιουργήσει μοναδικές γλυκές και αλμυρές κρέπες. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Απλά ρίχνετε το μίγμα στο κέντρο του μηχανήματος, κλείνετε τις πλάκες, το μίγμα απλώνεται παντού μόνο του. Έπειτα ανοίγετε τις πλάκες και το φύλλο της κρέπας έχει γίνει μέσα σε 60”. Καινοτομία που σας βοηθάει να κερδίζετε και χρόνο στο ψήσιμο αλλά και να μην είστε εξαρτημένοι από έναν τεχνίτη κρέπας.

Bubble tea

Το νέο – σχετικά – ρόφημα που μπορείτε να βάλετε εύκολα και γρήγορα στο κατάστημά σας χωρίς ιδιαίτερο κοστολόγιο. Πρόκειται για φρέσκο τσάι που παρασκευάζεται καθημερινά στο κατάστημα, ειδικά σιρόπια που μπαίνουν μέσα και το δίνουν γεύση(15 γεύσεις για να επιλέξει ο πελάτης) καθώς και 15 γεύσεις από φρουτένιες πέρλες που κάνουν και το προϊόν να ξεχωρίζει! Τι είναι οι φρουτένιες πέρλες; Πρόκειται για πέρλες που έχουνε στο εσωτερικό τους χυμό φρούτου και σκάνε στο στόμα όταν περάσουν από το χοντρό ειδικό καλαμάκι του bubble tea! Αυτό είναι που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει από τα άλλα συναφή και μη προϊόντα. Ο εξοπλισμός bubble tea είναι πολύ οικονομικός και ανάλογα πως θέλετε να κινηθείτε(οικονομικά ή με πλήρη εξοπλισμό) θα σας βγει πολύ χαμηλά. Εαν δεν θέλετε να ξοδέψετε ιδιαίτερα για την απόκτηση του εξοπλισμού, θα χρειαστείτε μόνο τον βραστήρα για την παρασκευή του τσαγιού(για πιο εύκολη διαδικασία, παρά να βράζετε νερό να σουρώνετε τσάι,κτλ) καθώς και τα ειδικά βάζα με αντλίες για τα σιρόπια γεύσεων.

Επενδύστε στα καινοτόμα και τα διαφορετικά προϊόντα και αυτά θα σας ανταμείψουν για το κατάστημά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *